Korting koelkast eandis


korting koelkast eandis

energiezuinige koelkast of wasmachine koopt. (De korting is niet geldig voor droogkasten of diepvriezers.). Kijk op volgende website: /sociaal/beschermd/wie, voordelen, koelkasten met het label A of A verbruiken jaarlijks 60 tot 65 euro minder dan een standaardtoestel van 15 jaar oud. ; fax Ombudsdienst Eandis, Postbus 60 9090 Melle. Wasmachines met een AAA-label besparen 70 euro ten opzichte van de oudere modellen. Aanvragen, je kan een kortingbon aanvragen bij de netbeheerder (Eandis of Infrax). Klachten bij uitvoering van werken door of in opdracht van Eandis kunnen per mail gemeld worden: bij storingen en defecten: bij de uitvoering van aansluitingen: bij aanleg van leidingen of bij andere dan de reeds vermelde klachten: Klachten gemaild naar bovenstaande mailadressen worden bij Eandis. Een kortingbon die u in 2019 aanvraagt, is geldig tot en met 31 december 2019. Dit keuringsverslag moet ingediend praxis kortingscode verzendkosten worden bij Eandis voor de definitieve aansluiting uitgevoerd wordt.

Diner kortingskaart ing, Postcodeloterij korting rondvaart amsterdam, Heracles kortingsbonnen, Spartoo kortingscode nieuwsbrief,

De kortingbon dekt de meerkosten. Een kortingbon die u in 2018 aanvroeg, was dus geldig tot eind 2018. Voor wie, de kortingbon is er enkel voor beschermde klanten. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. Een beschermde afnemer (of beschermde klant) is iemand die recht heeft op het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas. Je kan ons vanaf dan vinden op onze vernieuwde website. Ben je nog geen klant maar wil je een beroep doen op maatschappelijke hulp? Infrax is de netbeheerder voor Hoboken en Kiel en Eandis is de netbeheerder voor de rest van Antwerpen. De kortingbon is er alleen voor beschermde afnemers in het Vlaams Gewest. Wanneer ben je beschermde klant? Voor u aan de bouw begint, neemt u best contact op met de Energielijn 078/35. Dit zijn klanten met sociaal tarief voor gas en elektriciteit.

Meer info, je vindt alle info over deze kortingsbon op de website van energiesparen: /kortingbonbeschermd. Klanten sociale centra, klanten van een sociaal centrum kunnen altijd terecht bij hun maatschappelijk werker. U kan ook altijd gebruik maken van volgende link: m, andere nuttige contacten bij eandis: zie ook algemeen nummer: gasreuk: storingen en defecten: (voor doven of slechthorenden: sms naar ) defecte straatlampen: of ombudsdienst: tel.

Kruidvat korting fotos
Bax shop kortingscode tweakers
Overhemdenonline kortings code
Uit eten met korting venlo


Sitemap