La roche posay korting


la roche posay korting

tube van 30 ml waar je redelijk zuinig mee doet. Zoals je ziet zijn de prijzen gemiddeld, geen budgetprijs maar ook zeker geen high-end prijs. Ik doordrenk een watje met de lotion en haal het over mijn gezicht heen. PPG-5-ceteth-20, propylene glycol, sodium benzoate, sodium hydroxide. Aqua / water, glycerin, disodium cocoamphodiacetate, cOCO-betaine. Christine Schrammek-Drusio onderscheidt zich door de zuivere, plantaardige ingredinten en door de talrijke mogelijkheden om huidproblemen op te lossen. La Roche-Posay is een apothekersmerk en dus (in Nederland althans) alleen verkrijgbaar via de apotheek.

Sodium glycolate, acrylates copolymer, citric acid, niacinamide. Skin Crisis werden er veel comments achter gelaten met als tip de Effaclar lijn van La Roche-Posay. Ook niet onbelangrijk, de geur. Until next time, Serena Verbon. Deze Effaclar producten zijn zowel effectief als mild en verzorgend en ik kan ze dan ook aanbevelen aan meiden met acne. Aan de ingredienten kan ik niet perse iets bijzonders ontdekken, behalve dat deze lotion is gemaakt van thermaal water (zuiverend bronwater) en zink bevat. Daarbij verwijderd het echt heel goed alle dirt, pas na 2 watjes komt er geen vuiligheid meer van mijn gezicht af, terwijl ik met andere reinigers al na 1 watje dacht dat ik klaar was.


Sitemap