Korting ov 60


korting ov 60

ook kopen met een geldigheid van 1 maand. Let op dat u altijd bij of na het uitstappen de kaart weer voor een paslezer houdt anders betaalt u te veel. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Bent u in bezit van een Voordeelurenabonnement, Jaartrajectabonnement of NS/.

Korting ov 60
korting ov 60

Doe je dat niet, dan wordt het automatisch verlengd. Als u regelmatig de trein pakt heeft u het abonnement er zo uit. 3 personen, zie Samenreiskorting) Kinderen kunnen gratis reizen met Kids Vrij Voor senioren ( 60 ) een leuk extraatje: zeven treinkaartjes voor 24,50 euro (een treinkaartje per twee maanden een extra dagkaart) Voor slechts 6 euro extra (1e jaar) inclusief abonnement OV kortingscode replacedirect be -Fiets Huren. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Deze is verkrijgbaar bij de NS-servicebalie. OV-chipkaart, NS of kijk op bovenstaande video: Reizen met korting in daluren met de OV chipkaart kan problemen opleveren. OV -chipkaart met daarop uw Voordeelurenabonnement mee, en een geldig legitimatiebewijs. In het weekend en tijdens de feestdagen mag dat de hele dag. Zo profiteert u van korting over het hele traject. Alle voordelen op een rij: Gratis een persoonlijke OV -chipkaart ter waarde van 7,50 euro 40 korting in de daluren, in zowel 1e als 2e klas Geldig bij alle vervoerders: NS, Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng (niet Thalys) Ook 40 korting voor je medereizigers.

Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Ook medereizigers krijgen korting Reis je met meerdere personen? Koop een, dal Voordeel abonnement bij de NS en u reist een jaar lang met 40 korting op alle treinkaartjes.

Feestartikelen kortingsbon, Geur en sfeer kortingsbon,


Sitemap