Ov kaart 40 korting meereizen


ov kaart 40 korting meereizen

de vrij-reizen periode. De samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken of als jouw vrienden tijdens de spits overstappen naar een andere treinvervoerder. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Een anonieme OV-chipkaart kan gekocht worden bij een servicebalie of bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ).ov kaart 40 korting meereizen

Houd dan uw, oV - chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten.
Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan.

De coca cola kortingsbon daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur. Icon, beste antwoord door Tochjo 7 augustus 2017, 10:14, de persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Concreet betekent dit dat je niet met korting kunt inchecken tussen 6:30 en 8:55 uur en tussen 16:00 en 18:25 uur. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden. De persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Zetten ze voldoende saldo op hun OV-chipkaart (voor samenreiskorting is minimaal 10 euro nodig). 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.

Of anonieme oV -chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het.
Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen.
Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten.
Voor slechts 15 een RailPlus kaart : 25 korting op veel treinreizen door Europa.

Dell kortingscode vip
Actie korting ecco


Sitemap