Meereizen met korting ns studenten


meereizen met korting ns studenten

zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Handig om te weten Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen kortingsbon chocorosso reizen met iemand met een, nS -abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Voor reizen met, intercity direct is een toeslag verplicht active tab.

Meereizen met korting ns studenten
meereizen met korting ns studenten

Met korting meereizen studenten ov, Koningin juliana toren Meereizen met 40 korting studenten ov 50 plus korting trein De 10 beste restaurants in, texel - TripAdvisor Neckermann, promo van de dag extra korting

Sauna houten korting optimel
25 korting karwei
Hoeveel korting studenten ov bus
Met korting meereizen trein

Als je in Nederland een (deel van je) traject reist kortingscode wehkamp invoeren met. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met. Dan kan je fiets vaak ook nog mee (gratis of met een speciaal kaartje). NS, flex Basis en/of, nS, flex Weekend Voordeel? 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Zo reist u automatisch met 40 korting.

En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart Houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS -kaartautomaat. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een, nS -automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

70 procent korting dameskleding, Luxury for princesses kortingscode, Design wonen kortingscode,


Sitemap