Kortingscode bokrijkabonnement


kortingscode bokrijkabonnement

aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). Voordelen bij partners in Bokrijk, bestel hier, frituur speeltuin: 15 korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Snoepwinkel speeltuin: 15 korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement.

Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Zo mis je zeker niets in Bokrijk.

Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa. Deze werkt niet correct op een ipad, GSM. Na bestelling en ontvangst van de betaling wordt je abonnement, gratis per post verstuurd. Dankzij het Bokrijkabonnement geniet je van onbeperkte toegang tot Bokrijk en je ontvangt ook heel wat voordelen bij partners zoals De Zoo, Plopsa en Centerparcs.

Eneco kortingscode, Bestsale.be kortingscode, Discountoffice.nl kortingscode,


Sitemap