Spasense geldrop openingstijden


spasense geldrop openingstijden

Chinese Mintsauna. Middels een herfstavond actie toegang verkregen en de keuze tussen een diner met salade of saté wat beide erg smakelijk was! Daarnaast viel de bediening in de horeca tegen; mensen zien er goed uit en doen alsof ze het. Horeca, bij een dagje naar de sauna hoort natuurlijk ook een goede maaltijd. De sauna heeft een heerlijke verfrissende werking door de mint geur die aan de sauna is toegevoegd. Op deze manier helpt u andere bezoekers bij het vinden van een geschikt dagje uit. U kunt er zo voor kiezen om bepaalde pakketten te nemen waarmee u direct goed bent voorzien. Er zijn dagelijks verschillende schoonheidsspecialisten aan het werk die u van de beste behandelingen voorzien.

Hiervoor heeft u de gelegenheid in een van de twee restaurants. April 2014 klasse sehr entspannend en gute Massagen und sehr saubere und nette Leute. Nadeel is dat de kwaliteit meer mensen aantrekt waardoor het vaak drukker is dan je eigenlijk zou willen. Genügend Parkplätze und sie sind kostenlos.spasense geldrop openingstijden

Reserveer direct jouw dagje wellness. SpaSense staat bekend om haar uitstekende keuken, de gemoedelijke sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland. Bij SpaSense vind je prachtige sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning. Thermen Geldrop heißt jetzt Spasense. Es hat eine große Auswahl an Spa mit viel Platz zum Entspannen.

Nationaal militair museum openingstijden, Thermen tilburg openingstijden,

Ich kann es empfehlen. Mit Google übersetzen, bewertet. Tot slot is er de bekende authentieke kelo sauna. Onderaan deze pagina hebben andere bezoekers een beoordeling achtergelaten over hun bezoek aan SpaSense. Das Essen ist gut. Op de website van SpaSense is een compleet overzicht te vinden geur en sfeer kortingsbon van de verschillende massages. Erlebnisdatum: Januar 2017, spaSense, Guest Relations Manager von SpaSense, hat diese Bewertung kommentiertBeantwortet:.

Groot en netjes Druk bezochte sauna met prima faciliteiten. Dit kan in het restaurant t Hof van Geldrop of het Buiten Patio. April 2017 über Mobile-Apps.


Sitemap