Ov chipkaart 65 plus ns


ov chipkaart 65 plus ns

een derde minder. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Icon, beste antwoord door Thom 13 november 2017, 14:08, u krijgt in de trein niet automatisch korting. U bent dan in totaal 53,50 kwijt als u beide zou nemen. Er zijn ook andere abonnementen, sommige daarvan zijn voor mensen van 65 en ouder wel voordeliger. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas?

OV - chipkaart - Kinderen, 65 - plus en groepenov chipkaart 65 plus ns

Meereizen met korting ov-chipkaart, Korting op iphone 7 plus size, Korting met ov chipkaart trein, Ov chipkaart kopen 40 korting,

Dal Vrij en, weekend Vrij zijn voor 65-plussers een stuk goedkoper. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Voor meer informatie over de beschikbare abonnementen kunt u op /abonnementen kijken. Zie deze folder voor meer informatie. Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen.

Ov chipkaart 65 plus ns
ov chipkaart 65 plus ns


Sitemap