Korting boekenbeurs


korting boekenbeurs

weg niet kwijt te geraken op het Boekenfestijn! Meer dan een miljoen boeken, multimedia- en hobby-artikelen wachten je op in de Ethias Arena. Ben jij op zoek naar boekenbeurs? Bestel je tickets voor ZOO Antwerpen. 4 kinderen per volwassene (voor schoolgroepen geldt het scholieren- of groepstarief). 10 november 2018, de voorlaatse dag van de Boekenbeurs dus. Deze actie is beperkt tot én originele bon per betalende klant. De tickets belanden vanaf 1 november in je mailbox. Waag dan je kans en doe mee met de wedstrijd! Je kan deelnemen.e.m. Rondsnuffelen in de nieuwste bestsellers, bekende Vlamingen ontmoeten en jouw boek laten signeren, kijk jij er ook elk jaar naar uit?korting boekenbeurs

Hallo, Fijn dat je deelnam aan de grote UiTmetVrienden-wedstrijd van UiTinVlaanderen! De superdeluxe UiTmetVrienden-Inspiratiebox ging helaas aan je neus. Doe als Knack-abonnee mee aan de Knack Club-wedstrijd en win tickets voor films, concerten, theater, lezingen, seminaries, musea, spektakels, musicals. Hebt u een A-kaartbon van 10 punten?

Andersvaliden, alleen of met én begeleider (op vertoon van andersvalidenkaart; prijs per persoon). De bevestiging van je bestelling ontvang je wel meteen. Combiticket De Lijn (toegangsticket incl. Heel wat bibliotheken verwennen hun lezers met een georganiseerde uitstap naar de Boekenbeurs. Studenten op vertoon van studentenkaart OF officieel attest van inschrijving aan hogeschool. Vraag je uitnodiging voor de boekenbeurs aan en ontvang in je mailbox een bon die recht geeft op een gratis boek of 20 korting op je duurste artikel.

Kampeerbeurs utrecht 2019 kortingscode, Elise store kortingscode,


Sitemap