Caro efteling korting abonnement


caro efteling korting abonnement

voor een ander gezinslid kan aanschaffen bij de Gastenservice. Vergeet niet om ook meteen een parkeerticket voor de auto kopen. Gelegen in de charmante landendriehoek zal het grootste attractiepark ter wereld met een seizoensopenstelling je overladen met superlatieven. De betaalwijze van het parkeerabonnement is gelijk aan de betaalwijze van jouw parkabonnement. Parkeerabonnement, als je 18 jaar of ouder bent kan je bij jouw abonnement ook een parkeerabonnement afsluiten. Op de voucher wordt ook de geldigheidsdatum genoteerd. Bij meer dan 4 bezoeken per jaar is een abonnement met jaarbetaling al voordeliger.

Caro efteling korting abonnement
caro efteling korting abonnement

Die ligt bij een abonnement met jaarbetaling op de einddatum van het abonnement, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar. Je moet dan dus ook via het Information Point het park betreden. Tijdens je bezoek: - Ter plekke ga je naar het Information Point bij de hoofdingang van Europa-Park en wissel je de voucher om voor tickets. Voor kinderen t/m 3 jaar is veteranenpas korting efteling een abonnement zelfs helemaal gratis. Gratis, gratis 4 t/m 59 jaar 17,00 per maand 190,00 per jaar 60 jaar en ouder 14,50 per maand 165,00 per jaar, bezoekers met een beperking ( meer info ) 13,00 per maand 145,00 per jaar, parkeerabonnement (meer info). Neem je jouw gezinsleden mee, dan worden die ook met naam en abonnementsnummer genoteerd (neem dus ook hun passen mee naar de Gastenservice). Prijzen abonnement, onderstaande prijzen gelden per persoon (de Efteling heeft geen gezinsabonnementen). Twijfel je of je én of meerdere parkeerabonnementen nodig hebt binnen jouw gezin? Dit abonnement is persoonsgebonden (dus niet autogebonden) en geeft én persoon met geldig rijbewijs voor én auto per dag onbeperkt toegang tot het Efteling-parkeerterrein tijdens reguliere openingstijden. Na registratie krijg je én dagticket per persoon die op de voucher staat. Stopt na 12 maanden, bestel online.

Of je nu met vrienden of familie bent, je gaat hier bijzondere momenten beleven en het alledaagse leven achter je laten.    3,00 per maand    34,00 per jaar, fietsenstalling, gratis, gratis, looptijd, na 12 maanden opzegbaar, bestel online. Met een abonnement kun je zo vaak als je wilt de Efteling bezoeken. Elk jaargetijde is er iets speciaals te beleven en maakt ieder bezoek weer bijzonder. Meer dan 100 attracties en geweldige shows, 13 achtbanen en 15 Europese themagebieden zullen je wildste verwachtingen overtreffen. 12 maanden, jaarbetaling 12 maanden 0 t/m 3 jaar. Oftewel degene met het parkeerabonnement op zijn of haar pas moet er bij zijn als het park bezoekt. Bij een abonnement met maandbetaling wordt een voucher uitgeschreven met een geldigheid van maximaal 3 maanden vooruit, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar.

Kenzo kortingscode 2019, Bijoux en tassen kortingscode,


Sitemap