Ov kaart korting trein


ov kaart korting trein

weekend, Dal Vrij voor 102,-/mnd, onbeperkt reizen tijdens daluren en weekend. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen. Als u regelmatig de trein pakt heeft u het abonnement er zo uit. Blijf als u rond.00 uur aankomt ook niet op het perron hangen want ook hier geldt dat u voor die tijd moet uitchecken. Vraag je vervoerder naar de mogelijkheden. Als u een persoonlijke ov-chipkaart heeft kan die er binnen een dag en vaak sneller, opstaan. Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven. Hiermee maken we de overgang van Kids Vrij naar volwassen abonnement ietsje zachter, zegt NS-woordvoerder Hessel Koster.

Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor, samenreiskorting.
OV - chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
U reist met de, oV - chipkaart in trein, bus, tram en metro.
Zodra u geld.

Onduidelijk is wanneer de vervoerders overeenstemming zullen bereiken. Ga naar een oplaadpunt (of NS kaartautomaat) en laad uw OV-chipkaart. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. We hebben hen gevraagd waar ze behoefte aan hebben. OV-chipkaart, NS of kijk op bovenstaande video: Reizen met korting in daluren met de OV chipkaart kan problemen opleveren. Producten op uw kaart laden. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. Door vervolgens de kaart voor een paslezer te houden bij het instappen en uitstappen wordt het reisbedrag afgeboekt. Stel uw trein vertrekt.03 uur en u komt ruim op tijd, stel.50 het perron. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement.

Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen. U betaalt NU echter DE volle pijs!


Sitemap