Nemo korting postcodeloterij


nemo korting postcodeloterij

en acties voor de Postcodeloterij vind je op deze pagina. De Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) verwerken (persoons)gegevens conform de wet- en regelgeving, waaronder de Algemeneverordening gegevensbescherming (AVG). Kent zeven permanente tentoonstellingen over DNA, de hersenen, architectuur, elektriciteit, het leven, tieners en technologie. Je verveelt je dus geen moment. Met de combinatie van jouw postcode en een volgnummer kun je fantastische prijzen winnen. Dankzij de Nationale Postcodeloterij is deze droom voor veel mensen al uitgekomen.

nemo korting postcodeloterij

De verdeling werkt namelijk als volgt: alle deelnemers van de postcodeloterij met dezelfde cijfers (bijvoorbeeld postcode 1234) verdelen de helft van de prijs. Alle deelnemers die vervolgens deze cijfers én dezelfde letters hebben (bijvoorbeeld 1234AA) verdelen vervolgens de andere helft van het totaalbedrag. In de loterijvergunning is daarom vastgelegd dat de helft van de inkomsten uit de verkoop van loten, naar goede doelen moet gaan. En het leuke is: uw deelnemende buren winnen met u mee. Postcodestraatprijs, de Postcodestraatprijs wordt iedere week uitgereikt en heeft al veel straten in Nederland voorzien van nieuwe keukens, dakkapellen en badkamers. Lees meer, we komen ook op plekken zonder postcode, goede doelen. En uw lotnummer kan elke trekking in de prijzen vallen.nemo korting postcodeloterij

Maar ook andere prijzen, zoals een gloednieuwe BMW en topproducten. De Nationale Postcodeloterij is een loterij waarbij je postcode je lotnummer. Geld besparen en geld winnen. Wat een combinatie en wat een voordeel! Bespaar met 4 Nationale Postcode Loterij kortingscodes en acties voor januari 2019.


Sitemap