Ns dagkaart actie albert heijn


ns dagkaart actie albert heijn

en zijn te gebruiken t/m 2 februari 2014. Hema NS dagkaart actie huishoudbeurs 2019 korting blokker Een echt hema treinkaart actie. Kruidvat biedt deze NS dagkaarten aan in de vorm van een weg-gooi-chipkaart.

Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. De NS dagkaart van Kruidvat is te gebruiken tot en met en geldig voor 1 persoon en is toegestaan in alle treinen binnen Nederland. Het betreft NS dal vrij dagkaarten en zijn dus niet geldig in de spitsuren alleen bij RET en HTM kan er ook in de avondspits mee worden gereisd. Het voordeel loopt natuurlijk nog meer op bij nog langere treinreizen.

Albert heijn actie treinkaartjes,

Tot en met verkoopt Actie-van-de-dag treinkaartjes in de vorm van NS dagkaarten vente exclusive kortingscode maart 2019 die alleen in de daluren geldig zijn. U kunt met deze goedkope ov kaartjes vanaf 21 december 2013 t/m reizen. Met toeslag te gebruiken in de binnenlandse trajecten van ICE en intercity direct en niet te gebruiken in de Thalys. Aantal personen: 1 volwassene 2 kinderen (4 t/m 11). Alle lopende NS dagkaart acties van AH, Hema, C1000 Kruidvat, Blokker, Rover, CJP, Jumbo, Spoordeelwinkel en de NS acties in een actueel overzicht.

Ns dagkaart actie albert heijn
ns dagkaart actie albert heijn


Sitemap