Ns treinkaartjes met korting


ns treinkaartjes met korting

mag reizen. De OV-studentenkaart is met uitzondering van feestdagen altijd geldig. Dagretour Met de NS Dagretour reist u op én dag retour op een traject naar keuze. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Bij ons vindt u goedkope internationale treintickets, trein nieuws en een overzicht van de laatste treinkaartjes acties. Ben je al enthousiast? Benieuwd naar de NS International kortingsacties van dit moment? Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje.

Reist uw medereiziger alleen verder? Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Laat rivieren, steden en de  Nederlandse polders langs het raam van je treincoupé trekken.

Verlopen aanbiedingen, nS Treinpakkers. NS International of bij de NS-kaartautomaat. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Houdt er rekening mee dat er ook Dal Dagkaarten of Dalurenkaarten worden verkocht. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Dagkaart Met de NS dagkaart reist u kris kras door Nederland zonder beperkingen.

Oqium kortingscodes
Glow in the dark midgetgolf scheveningen korting


Sitemap