Korting de spelerij dieren


korting de spelerij dieren

activiteit is geschikt voor kinderen. Naar het grootste technieklokaal van NL bij Tickets ยป. Kinderfeestje : Ook voor kinderfeestjes is De Spelerij een leuke bestemming. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Tickets opvragen via betaalgegevens, telefoon, e-mail. Na al die inspanning trek gekregen? De kinderen kunnen er ontdekken, spelen en gaan zelf lekker aan de slag in De Uitvinderij. Wel betaald, maar nog geen tickets ontvangen? Openingstijden klantenservice maandag tot en met vrijdag van.30 tot.30 uur. De Spelerij in Dieren is een bijzonder speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij.

Alle speelobjecten, gemaakt van oude materialen door een echte kunstenaar, mag je uitproberen.
De Spelerij is een bijzondere speelplek.
De meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien.
Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt.
Korting op De Spelerij tickets Bij de Spelerij in Dieren kan jong en oud zich goed vermaken.

Thermae 2000 kortingsbonnen, P&o ferry korting, Hoeveel korting black friday tommy hilfiger,

De Uitvinderij maken kinderen de mooiste kunstwerken. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een ontwerp voor een eigen familiewapen en bak samen heerlijke broodjes voor de lunch. Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De Spelerij staat vol kunstige en interactieve speelobjecten. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien en zijn er talloze kunstige speeltoestellen die ze zelf in beweging kunnen brengen. En dat helemaal zelf, zonder hulp van een volwassene. Tegelijkertijd spelen en ontdekken! Kids mogen hier ook zelf broodjes bakken! Voor een familiedag of kinderfeestje gelden andere tarieven. Maak je eigen creatie.

Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. Telefoon 31 (0), e-mail, tickets, neem contact op met Tickets voor een vraag over een onderwerp als: Wanneer ontvang ik mijn tickets? Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Geen punt: op De Spelerij bak je je eigen broodjes! De meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien.

Indoor skydiven kortingsbon, Kasteeltuinen arcen korting, Shoppen met kortingsbonnen,


Sitemap