Ns los kaartje met korting


ns los kaartje met korting

uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Lees meer: Trein naar Huishoudbeurs 2019 Met de trein naar de Huishoudbeurs in 2019? Voor slechts 15,- kunt u het rijksmuseum bezoeken en kinderen tot en met 18 jaar mogen zelfs gratis. Ontdek de laatste trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, koken en gezondheid. Als je dochter dus nog geen 12 is dan extra zuur, want dan had je die kunnen kopen bij de automaat. Benieuwd naar de acties van deze maand? NS, flex Basis en/of, nS, flex Weekend Voordeel? Heeft u nog entreetickets nodig?

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Bestellen De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. Alleen nog RailRunner dagkaartjes voor 2,50 (kids 4-11 jaar).

Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart Houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS -kaartautomaat. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is nu mogelijk door de 50 korting actie op deze NS actie. Lees meer: Goedkope treinkaartjes in februari 2019. Een dagje ontspannen in de sauna, wandelen of op bezoek bij vrienden en familie. Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Nu heb ik zelf een altijd voordeel abonnement, en dacht ik eens een keer gebruik te kunnen maken van de 40 korting die je aan een medereiziger kunt geven als je samen reist. De Huishoudbeurs 2019 wordt gehouden van zaterdag 16 februari t/m 24 februari 2019 en is dagelijks geopend van 11:00 t/m 18:00 uur. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Body Worlds: The Hapiness Project neemt u mee in de reis door het menselijk lichaam.

Quooker fusion korting, Kruidvat korting fotos, Bax shop kortingscode tweakers,


Sitemap