Ns kortingskaart studenten afgestudeerd


ns kortingskaart studenten afgestudeerd

naar Belgi. Belgi met de trein en knijp er even tussenuit! Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar. Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek naar inspiratie of een aanbieding van NS International? Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und au├čerhalb von Facebook. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht kortingscode mycom tweakers op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van.

Ns kortingskaart studenten afgestudeerd
ns kortingskaart studenten afgestudeerd

Studentenkorting apple macbook mediamarkt, Zandsculpturen kortingskaarten, Ov kortingskaart tijden, Studenten korting ns.nl,

Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Treintickets naar Brussel 25, boek in januari en reis maart, april en mei 2019 voor korting fitness ohra 25 met de trein naar Brussel. De Earlybirdtickets zijn voor de vervoerders op verschillende periodes verkrijgbaar. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Voorbeeld tarieven 3 personen.p. Treintickets naar Berlijn 39, boek in januari en reis voordelig in maart t/m juni 2019 voor 39 met de trein naar Berlijn. Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40 of 100 korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. Het is mogelijk om bij NS International korting op treintickets te ontvangen. Studentenkorting naar Belgi, bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Kortingskaart bij NS International Heeft u een kortingskaart, abonnement of Samenreiskorting bij de NS? Zo worden er verschillende aanbiedingen georganiseerd, Hieronder treft u een overzicht van de lopende aanbiedingen van NS International en onderaan de pagina hebben wij een aantal boekingstips voor goedkope internationale treintickets opgenomen.


Sitemap