Ns 65 kortingskaart


ns 65 kortingskaart

de bus, tram of metro mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen.

Overzicht van voordeeluren: Van ma t/m vrij vanaf.00 uur; Tijdens het weekend de hele dag; In juli en augustus de hele dag; Op sommige feestdagen reist u.00 uur met korting. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Bent u 65 -plusser en benieuwd of u recht heeft op korting? Het is gemaakt van zeer dunne kunststof platen. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen.

Dierentuin blijdorp kortingskaarten, Kortingskaartjes de scheg, Kortingskaartjes plopsa de panne,

Met dit abonnemenr heeft u 40 procent korting in de daluren. 65 korting op taxivervoer. Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. De keuzedagen houdt in dat u 7 dagen in het jaar kunt aangeven, waarop u een hele dag gratis en onbeperkt kunt reizen. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Info over 65 plus korting my childcare vouchers mobile. Je kunt met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. Een gratis ov-chipkaart bestaat helaas niet meer, wel de mogelijkheid om gratis te reizen met je ov-chipkaart etos magical summer, sparen voor korting op de leukste festivals events volwassenen: koop een dal voordeel abonnement bij de ns ici paris xl korting 20 en u reist een jaar lang met.

Januari 2019 - TagCityns 65 kortingskaart


Sitemap