Set Primary menu by going to Appearance > Menus

CORRIE EN LANDO HEBBEN EEN TWEEDE DATE

corrie-spreekt-weer-af-met-lando

Corrie spreekt weer af met Lando

Zij en Lando hebben op hun eerste date een hele leuke avond gehad. Corrie had meer verwacht omdat, zij weet dat het beter kan. Corrie en lando gaan op hun tweede date. Lando en Corrie ontmoeten elkaar niet omdat ze het beiden druk hebben met hun werk. Ze hebben wel telefonisch contact. Corrie is secretaresse op een kantoor en Lando is ondernemer

 

lando-maakt-een-afspraak-met-corrie

Lando maakt een afspraak met Corrie

Lando denkt elke dag wat hij zal doen op de tweede date met Corrie .Ze hadden bij hun eerste een stuk door het park gewandeld en hebben elkaar op die dag ook gekust. Corrie en Lando kennen elkaar nu vier maanden. Lando maakt een afspraak met Corrie voor vrijdag maar, op die vrijdag kan Corrie niet omdat haar vader jarig is. Corrie kan niet afwezig zijn omdat zij als oudste zus het het feest heeft georganiseerd. Terwijl Corrie op het feest is heeft zij Lando in haar gedachten. Lando belde haar de volgende dag op om te vragen hoe het feest wa. Corrie gaf als antwoord dat het feest leuk was maar dat zij hem wel heeft gemist. Lando vroeg aan Corrie als zij elkaar aanstaande vrijdag kunnen ontmoeten. Corrie zei dat hij van geluk mag spreken omdat zij die dag met verlof is.

 

corrie-en-lando-ontmoeten-elkaar

Corrie en lando ontmoeten elkaar

Lando  gaat voor die dag speciaal een sierraad voor Corrie kopen. Hij kiest voor een goudenring met aan de bovenkant de vorm van een hart. Hij is er zeker van dat Corrie blij zal zijn. Het is vrijdag en ze ontmoeten elkaar  in de pizza winkel.Lando was voor Corrie in de pizza winkel en hij zag haar na bijna vijftien minuten wachten aankomen. Lando was heel blij toen hij haar zag. Hij verwelkomde haar met een kus. Lando bestelde twee stukken pizza en twee dranken. Corrie en Lando zaten nog even te praten en stonden daarna op. Ze liepen door het winkelcentrum. Lando pakte Corrie aan haar hand vat en kneep heel zachtjes in. Corrie deed het zelfde terug.Lando kuste Corrie. Hij vroeg aan Corrie als zij  alleen ergens kunnen gaan.Corrie stemde toe en ze gingen samen naar het vijfsterren hotel niet ver van het winkelcentrum. Lando kon niet wachten en begon Corrie hartstochtelijk te kussen. Corrie was heel erg verlegen. Ze konden beiden niet op hun benen staan. Lando tilde  Corrie op en legde haar op het bed. Hij haalde een doosje uit zijn zak en zei aan Corrie dat hij zielsveel van haar houd. Corrie was verrast en vroeg als die ring voor haar is Lando nam haar hand en schof de ring in haar vinger. Corrie bedankte hem en gaf hem een kus. Lando maakte de rits van haar rokje los en hij trok ook haar blouse uit. Lando hing alles netjes op ook zijn kleren en ze bewezen elkaar liefde.  Corrie en Lando hadden een onvergetelijke en spannende avond. Lando en Corrie trouwden met elkaar na hun tweede date. Corrie en Lando blijven voor altijd bij elkaar.