Set Primary menu by going to Appearance > Menus

DE VERKEERDE SMS

sandra-kan-niet-slapen

SANDRA KAN NIET SLAPEN

Het is drie uur in de nacht sandra schrikt wakker van een nare droom. Zij kan de slaap weer moeilijk vatten omdat wanner zij eenmaal wakker geschrokken is het voor haar moeilijk om weer in slaap te vallen. Sandra ziet in het donker het licht van haar mobiel knipperen  dat is en teken dat zij een gemiste oproep of sms heeft. Ze ziet dat het een sms is. Sandra doet het bericht open en leest. Hoe gaat het met je lieverd ik ben al lang heel erg verliefd op je. Ik heb de vrijmoedigheid genomen om het  aan jou vanavond te laten weten. Sandra schrikt en neemt plaats op haar bed ze leest het opnieuw en vraagt zich af wie het zal zijn en  als die sms voor haar is bestemd.

 

sandra-wordt-opgebeld

Sandra wordt opgebeld

Door die sms kon Sandra moeilijk slapen. Zij vertelt de volgende dag aan haar vriendin Selena wat ze heeft mee gemaakt. Selena vroeg aan haar als zij wil weten wie het is .Sandra zei als het voor mij bestemd is zal depersoon niet meer smsn maar bellen.Het is tien uur in de avond Sandra haar mobiel gaat over. Goedenavond Sandra hoorde zij aan de andere kant.Goedenavond tot wie spreek ik, tot steven hoorde zij.Hoe gaat met jou? goed zegt Sandra. Welke steven ben jij hij zei steven die samen met jou samen op een school zat. Sandra zei aan steven dat zij in het buitenland naar school is geweest. Zover Sandra het weet heeft ze nooit met ene Steven op school gezeten en dat hij zeker een verkeerde nummer heeft ingetoets. Steven zei aan Sandra dat hij denkt dat zij elkaar misschien moeten leren kennen.Steven en Sandra onderhouden vanaf die dag contact.

 

steven-laat-sandra-niet-los

Steven laat Sandra niet los

Steven zei aan Sandra dat hij haar graag persoonlijk wil leren kennen. Sandra zei dat zij het de komende week het pas minder druk heeft en dat zij zich vrij zal maken om hem te ontmoeten. Steven en Sandra bleven elkaar lieve berichten sturen. Het is woensdag avond ze hadden afgesproken elkaar tezien in de café dichtbij de brug in de stad. Die plek is bij beiden bekend. Sandra is gekleed in een licht gele avond jurk en Steven in een geel hemd ze konden niet geloven dat zij in de zelfde kleur gekleed waren. Toen Steven,Sandra zag aankomen kon hij zijn ogen niet geloven dat Sandra zo een schoonheid is.Hij liep naar haar toe en stelde zich heel netjes voor. Sandra was blij hem te ontmoeten. Steven bestelde wat eten en drinken voor hun beiden.Steven zei aan Sandra dat hij single is en hij vroeg haar om een relatie.Sandra zei dat zij er nog goed erover moest nadenken omdat zij 2maanden geleden plotseling niets meer van haar vriend hoorde. Steven zei aan Sandra dat hij haar alle liefde wil geven maar Sandra durfde nog geen ja te zeggen.Het werd tijd om naar huis te gaan.Sandra wordt door Steven thuis afgezet.Voordat Sandra uistapte kuste Steven haar hartstochtelijk. Voordat Sandra uitstapte keek ze hem in de ogen aan en zei Steven ik heb het gevoel dat jij mijn man wordt , maar geef mij een beetje tijd.