Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Een relatie met een vrouw met een handicap

een-relatie-met-een-vrouw-met-een-handicap

Een relatie met een vrouw met een handicap

Verliefdheid is soms onbeschrijfelijk. Het geeft een gevoel die je bijna niet in woorden kan uitdrukken, maar die verliefdheid wordt nog mooier weer als het omgezet wordt in echte liefde. Opzoek gaan naar ware liefde is niet altijd makkelijk. Voor sommige mensen is het snel gevonden, maar bij anderen duurt het een hele poos. Ik ben nichtje van mijn oom Alex die nu al 25 jaar getrouwd is met zijn vrouw Cindy. Aan deze twee speciale mensen neem ik echt een voorbeeld, omdat de band die deze twee mensen hebben niets anders dan ware liefde is. Als ik als nichtje zelf de liefde tussen hun ervaar, kan je je voorstellen hoe bijzonder deze mensen wel zijn.

 

ware-liefde-tussen-alex-cindy

Ware liefde tussen Alex & Cindy

Je zal je wel afvragen waarom ik met zoveel roem over deze twee mensen praat. Het bijzondere van dit verhaal is dat tante Cindy vanaf de geboorte gehandicapt is. Ze zit in een rolstoel. Tante Cindy en ook oom Alex zijn dol op muziek, dus ontmoette ze mekaar 27 jaren geleden bij de pianolessen die ze samen met nog wat andere kennissen volgden. Ze raakten aan de praat en werden verliefd op elkaar. Ja je leest het goed, want ook oom Alex was helemaal weg van zijn Cindy, ondanks ze in een rolstoel zat. De anderen zagen de band tussen Cindy & Alex elke week steeds hechter worden. Een beetje verrast natuurlijk, want Alex zag duidelijk dat Cindy gehandicapt was. Houdt hij dan nog van der of zijn het gewoon de vlinders die hem op dat moment te pakken hadden?

De band tussen deze twee was echt het observeren waard. Na de pianolessen gingen Alex en Cindy altijd even wandelen. Alex stootte Cindy in de rolstoel naar het park, waar ze nog aan het bijpraten waren. Na enkele maanden besloten ze een vaste relatie aan te gaan. Alex en Cindy maakten kennis met wederzijdse ouders. Natuurlijk was dit stel bewondering waardig, omdat Cindy gehandicapt was. Tegelijkertijd vond men Alex een held, want hij was ondanks haar handicap heel erg lief en zorgzaam tegen Cindy. Na twee jaren relatie vroeg Alex Cindy ten huwelijk. Ze gingen nu dus samen wonen. Natuurlijk was het niet altijd even makkelijk voor Alex, want Cindy kon niet zoveel doen in huis, vanwege haar handicap, maar desondanks deed Alex alles met alle plezier. Hij vertelde haar elke dag hoeveel hij van haar hield en dat hij zijn goed uitziende toekomst alleen met haar wil delen. Gelukkig was Cindy ondanks haar handicap een heel vrolijk mens die altijd een positieve kijk op het leven had. Men was graag in der buurt, omdat ze altijd van die mooie bemoedigingen had. Cindy’s karakter maakte het voor Alex heel leefbaar. Hij kwam altijd vrolijk thuis, omdat hij wist dat hij bij zijn vrouw rust zou vinden. Na hun 3 jarig huwelijk waren ze in blijde verwachting van een dochtertje. Alex was hier erg gelukkig mee. Samen met Cindy en hun dochter Clara hebben ze na zoveel jaren verder nog steeds een prachtig leven samen.