Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Hem je laten missen

Hem je laten missen

Soms wil je gewoon dat je gemist wordt door je vriend zoals jij hem ook mist. Vooral als je elkaar een poosje niet hebt gezien. Soms is dat wat lastig, aangezien mannen over het algemeen moeilijk te begrijpen zijn. Je zult waarschijnlijk denken wat mannen dan eigenlijk willen. Hier worden enkele tips gegeven die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat hij jou ook mist.

Romantische sms-jes

Blijf hem constant herinneren over hoe romantisch hij is, over hoe leuk is om samen te zijn, dat jullie laatste date zo leuk was, of dat je zoveel van hem houdt en hem elkde dag mist. Dit zal maken dat hij automatisch zal terugdenken aan al die momenten. Hij zal waarschijnlijk niet veel terug sms-en of in het ergste geval helemaal niet, maar dan heb je hem zeker wel aan het denken gezet.

Uitgaan met vriendinnen en niet met hem

Ga juist niet elke avond met hem uit. Ga af en toe eens met je eigen vriendinnen uit. Hij wordt vast en zeker nieuwsgierig naar wat jij doet en dan zal hij jou ook vanzelf missen. Echter, dan is weer de vraag, is het dat hij je mist dat hij je dan sms’t of belt, is het puur jaloezie, of is het gewoon een check-up om te zien of jij jezelf wel weet te ‘gedragen’.

Wees zelf romantisch

Niet alleen mannen ‘moeten’ romantisch zijn, maar soms ook de vrouwen. Stuur hem af en toe een bosje bloemen of een kaartje dat je aan hem denkt. Wie weet krijg je er wel iets voor terug…..als je thuis bent!

Lovey dovey

Stop een lief briefje in zijn lunch of stop een briefje in zijn tas. Een ‘Ik hou van jou’ kan ook al genoeg zijn om ervoor te zorgen dat hij je mist. Misschien kan je het ook op de kussen laten. Kijk wat zijn gewoontes zijn, waar hij naar toe gaat en laat daar briefjes achter. Op de ijskast is het niet zo zeker, want hij zal waarschijnlijk alleen aan de inhoud van de ijskast denken.

Verras hem

Dé manier om ervoor te zorgen dat hij je mist is om hem plotseling te verrassen. Niet constant natuurlijk, maar zo af en toe. Het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Zorg bijvoorbeeld dat je een dineetje voor hem klaar hebt als hij thuis komt of ga eens plotseling naar park voor een wandeling. Het is niet zo dat persee mannen een date regelen. Vrouwen kunnen dat best ook wel doen.

Laat hij jou bellen en niet omgekeerd

Als laatste tip geven we mee dat niet jij altijd degene moet zijn die belt of sms’t? Laat hem jou ook een keer bellen of sms-en. Wacht gewoon tot hij zelf contact zoekt. Als jij een tijdje niets van je laat horen zal hij je ook alleen maar meer missen. Vooral, als hij het al gewend is dat hij elke dag een belletje van je krijgt en het plotseling een dagje niet krijgt. Daar heb je hem dan te pakken!

No Comments

Leave a Comment