Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Kiezen voor een jongere vrouw

Kiezen voor een jongere vrouw

Je zal het wel vaak zien; een wat oudere man en een jonge vrouwtje. Je vraagt je dan ook zeker af waarom die man met zo een jonge vrouw is. Is het dat vrouwen van dezelfde leeftijd niet aantrekkelijk genoeg zijn?Hebben de mannen misscien een jongere vrouw nodig alleen om zelf ook weer een beetje jong te kunnen voelen? Of is het gewoon een spannende idee om met een veel jongere vrouw te zijn? Een vrouw die hen uit hun misschien wel saaie leven kan bevrijden of hen een tweede jeugd zal kunnen geven.

Oudere mannen kiezen voor jongere vrouwen door de oordrift dat zij hebben. Als je terug kijkt naar de eerdere beschaving, vele eeuwen geleden, zie je dat mannen als het ware zijn geprogrammeerd om te proberen zoveel mogelijk voor nageslacht te zorgen, wat hen opvallend maakt bij vruchtbare vrouwen. Sommige mannen zijn gewoonweg opzoek naar een avontuurtje. In sommige gevallen, zitten zij zelf in een midlife crisis.

Jongere vrouwen zitten nu eenmaal strakker in hun vel en zijn waarschijnlijk in de ogen van de man mooier en aantrekkelijker en willen alles doen. Jongere vrouwen stellen ook minder eisen aan hun man en de relatie. Ze kijken ook op naar oudere mannen dan een vrouw van de zelfde leeftijd.

Nu rest de vraag wat vrouwen eigenlijk zien in een man die ouder is dan hen. Kan het zijn dat mannen van de eigen leeftijd meer onrustig zijn, te druk met carriere en misschien ook minder willen weten van een vaste relatie of kinderen? Er wordt vaker gezegd dat jongere vrouwen voor oudere mannen kiezen voor de rijkdom die de man heeft.

Echter, de natuur is niet zo prettig tegen vrouwen. Rond je overgang, kan je niet meer zwanger worden, zelfs al zou je dat willen. Mannen daarentegen blijven hun hele leven lang vruchtbaar en kunnen elk moment een gezin stichten. Watn mannen aantrekkelijk vinden in vrouwen wordt ook bepaald door enkele biologische motieven.

Wat een man aantrekkelijk vindt in vrouwen, wordt gedeeltelijk bepaald door biologische motieven. Sinds de oudheid kiezen mannen vrouwen die er gezond uit zien. Lang haar en een stralende huid zijn enkele van die kenmerken van jeugd en gezondheid, net als een slanke taille hebben en brede heupen, zodat ze makkelijker kinderen kan krijgen. Na een bepaalde tijd verdwijnen de mooie taille en brede heupen bij de vrouwen. Bij mannen blijven de lichamelijke kenmerken als brede schouders, een sterke kaaklijn, een diepe stem, enz. voor een veel langere tijd.

Leeftijd is niet het belangrijkste in een relatie en als beide partners gelukkig zijn met elkaar moeten ze gewoon hun relatie voortzetten. In welke situatie ben jij? Heb je gekozen voor een jongere vrouw, of ben je iemand wiens man haar heeft verlaten voor een jongere vrouw? Als vrouw zijnde zal jij jezelf natuurlijk geen strakke lijf meer kunnen geven, maar als man zijnde moet je toch ook wel verder nadenken. Is dit wat je werkelijk wilt hebben in jouw leven?

No Comments

Leave a Comment