Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Mannen aantrekken

Mannen aantrekken

Stel je voor dat je op straat loopt en je ziet een hele leuke man. Je wilt hem zeker wel beter leren kennen, alleen weet je niet hoe! Hoe trek je dan zijn aandacht? Of wat als je een man al voor langere tijd kent, maar hij ziet je niet staan. Hoe trek je zijn aandacht dan? Wij geven je graag wat tips over hoe je een man zijn aandacht kan trekken.

Wees jezelf

Zorg er altijd voor dat jij jezelf bent, in welke situatie dan ook. Doe jij je zelf voor als iemand anders en je raakt in een relatie, dan zal het absoluut onmogelijk zijn om die toneelstukje op te houden. Je kan wel proberen een beetje meer charmant te zijn dan je werkelijk bent, maar maak het niet te bont. Tenslotte wil je zijn aandacht voor wie jij echt bent.

Wees zelfverzeker

Vind je iemand leuk en wil je graag zijn aandacht, probeer dan zoveel mogelijk zelfverzekerd over te komen. Ook ben je het niet zo, maar laat dat niet blijken. Je moet je natuurlijk ook niet overdreven gaan gedragen.

Let op je uiterlijk

Er wordt altijd gezegd dat uiterlijk niet het belangrijkste is. Men vergeet echter dat de eerste indruk van iemand vooral te maken heeft met uiterlijk. Als je iemand van ver ziet zitten je vind hem leuk, komt dat omdat zijn uiterlijk je aantrekt. Je hebt hem toch niet leren kennen van een afstand met 1 blik? Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Je voelt je dan ook meer aantrekkelijk en dat zal maken dat jij je meer zelfverzekerd voelt. Draag kleding waar jij je prettig in voelt. Maak je haar netjes, et wat make-up, maar natuurlijk niet te veel.

Let op je geurtjes

Verder is het belangrijk dat je lekker ruikt. Ruik je naar een koeienstal, dan zal hij het niet eens volhouden om een gesprek met je te hebben. Met je geur kan je ook een man verleiden. Dit is vooral belangrijk bij een eerste ontmoeting en het hoort bij uiterlijke verzorging. Zet niet teveel, anders wordt het moeilijk om te ademen.

Behoudt zijn aandacht eenmaal je het hebt

Wanneer je eenmaal zijn aandacht hebt, zorg ervoor dat je het behoudt. Vertel niet onmiddelijk alle kleine details over jezelf. Lach ook niet te luid over zijn grappen. Wie weet kan het een afknapper zijn. Observeer goed en voer niet het hoogste woord. Zo trek je niet alleen zijn aandacht, maar ook zijn interesse. Heb je eenmaal zijn intresse, dan blijf je ook langer zijn aandacht behouden en uiteindelijk zal dit kunnen leiden naar een date en misschien wel weer naar een vaste relatie.

Wees een vrolijke dame

Als laatste tip geven wij mee om altijd vrolijk te zijn. Vrolijke mensen zijn makkelijker om te benadelen en zijn ook gezelliger om mee te praten. Met een vrolijke uitstraling op je gezicht kan je makkelijker de aandacht trekken van mannen. Bovendien zie je er ook veel beter uit met een lach.  Laat je dus van je vrolijkste kant zien.

 

 

No Comments

Leave a Comment