Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Verliefd worden op een oudere man

Verliefd worden op een oudere man

Het is wel bekend: je kan niet meer slapen, niet eten en je denkt constant aan die ene speciale persoon. Ben je in zijn buurt, dan lijkt je wereld zo perfect te zijn. Is hij er niet, dan mis je hem alsof hij van jou is. Kortom: verschrikkelijk verliefd. Maar nu het verhaal: Hij is 10 jaar of zelfs meer dan dat ouder dan jij. Liefde kent geen leeftijd. Het maakt niet uit als je 16 jaren of 30 jaren verschilt als je de ware hebt gevonden.

Een oudere man daten is prachtig. Het heeft vele voordelen boven het daten van een jongere man.

Jij mag zelf beslissen over wat je doet in je leven. Jij hebt zelf de keuze over met wie je omgaat, met wie je date en met wie je naar bed gaat. Doe dat dan alsjeblieft met de mannen die je daadwerkelijk aantrekkelijk vindt. Ga niet voor de mannen van de sociale gemeenschap vindt dat jij ze aantrekkelijk moet vinden. Je vraagt jezelf misschien wel af of het wel normaal is om als jonge vrouw verliefd te worden op een oudere man. De reden is heel simpel. Het is evolutionair zo bepaald. Zodra een meisje vruchtbaar is veranderen de hormomen en ontwikkelt zij ook sneller, zowel mentaal als emotioneel. Er is groot verschil tussen een jongen van 20 en een meisje van 20 jaar. Een meisje van 20 is meer een vrouw dan een jongen van 20 een man is. Dat komt omdat een jongen van 20 nog veel meer moet uitvinden waar hij staat. Hij is nog aan het ontdekken wat hij in zijn leven wilt. Daarnaast is hij nog niet helemaal volgroeid. De hormonen gieren door zijn lijf en hij zit in een fase waarin hij vooral wild is.

Een oudere man weet beter wat hij moet doen en hij kan het ook beter. Zijn wilde haren is hij misschien wel kwijt, maar daar is kalmte voor in de plaats gekomen. Daarnaast is hij meer ervaren, waardoor hij veel meer te bieden heeft aan een jongere vrouw dan een broekie die het nog moet leren. Evolutionair gezien is het logisch dat een jonge, vruchtbare vrouw – die veel te bieden heeft – valt op oudere mannen – die gemiddeld meer te bieden hebben dan jongere mannen. Oudere mannen hebben meer stabiliteit in hun leven. Financiële, emotionele en fysieke stabiliteit. Dit zijn de eigenschappen die vooral in de oertijd essentieel waren. Zonder de stabiliteit van een man kon een vrouw niet overleven. Het is dus niets om je voor te schamen. Sterker nog: het is heel natuurlijk. Jij hebt hem veel te bieden, en omgekeerd hij jou. Zodra je dit door krijgt en je vooral op de positieve kanten kan focussen, is het tijd voor wat tips en trucs om ervoor te zorgen dat de kans van slagen van jullie relatie zo groot mogelijk wordt.

Je moet je zelf dus nooit druk maken om wat anderen zeggen. Hoe negatief zij ook zijn, het enige dat telt is dat jullie altijd gelukkig leven met elkaar. Ik wens jullie veel geluk samen. Jullie zijn een prachtig stel.

No Comments

Leave a Comment